Bruiloft D&E – trouwen in theaterkerk Wadway, Spanbroek

Ik begon de dag rustig bij Dorise. Die zich omkleedde in haar ouderlijk huis. Terwijl haar zus nog in de stoel zat trok haar moeder de jurk aan. Een prachtige first look in de achtertuin, gevolgd door een klein fotomoment. Na een kleine touch-up en wat te drinken was het tijd om naar de theaterkerk Wadway in Spanbroek te vertrekken. Hier komt een bekentenis. Ik vind het vreselijk om op onbekende plekken te moeten parkeren als er geen duidelijke parkeergelegenheid is. Nou dat was hier. Ik stond voor mijn gevoel mega illegaal op de naastgelegen parkeerplaats van een buurtcentrum en haastte me richting de kerk voor de aankomst van Dorise. Na een prachtige ceremonie was het tijd voor een walking dinner bij de ouders van Dorise in de achteruin, waar een heel schattig tentje was opgezet. En terwijl zij lekker aan het dineren waren liep ik weer terug naar de auto voor een kort ritje naar huis.

Delen: