Bruiloft M&B – trouwen op de Lage Vuursche bij Feel Good Tent Event

Een druilerige morgen in juli begon ik midden in het bos. De ochtend startte bij de vader van de bruid waar de first look en de groepsfoto's genomen zouden worden. Daarna reden we in een stoet naar Feel Good Tent Event, een locatie waar mijn hart sneller van ging kloppen. Een open plek, een prachtige tent en de zon scheen dus een buitenceremonie (mijn lievelings!). De witte loper werd uitgerold, de gasten zaten op hun plek en het bruidspaar sprak persoonlijke geloftes naar elkaar uit. En toen begon het ineens te regenen. Dat werd in allerijl naar binnen verplaatsen, waar gelukkig alles klaar stond voor een binnenceremonie. Hier werd de ceremonie afgerond en toen kon de borrel, ja in de zon!, beginnen. Na een heerlijk diner, prachtige speeches en cadeaus kon het feest beginnen. En aan de foto's kun je zien dat het een fantastisch feestje was. Ik ging moe maar voldaan mijn bed in na een lange dag vol liefde.

Delen: