Een herfstbruiloft in Hoorn

Een herfstbruiloft in Hoorn. Frank en Sarah trouwden op de drukste dag in november in het Statenlogement. Een prachtige locatie, waar er voor mij niet alleen als fotograaf herinneringen liggen, maar ook als bruid. Ik trouwde er zelf ook. Dus een beetje bevooroordeeld ben ik wel als ik zeg dat het één van de mooiste trouwlocaties is van Hoorn en misschien wel West-Friesland.

We begonnen de ochtend bij Frank en Sarah thuis. Terwijl Sarah boven werd opgemaakt door Lisanne, mocht Frank beneden met zijn dochter Eva (on)geduldig afwachten tot zijn bruid naar beneden kwam. Maar boven was er weinig haast en werden de puntjes op de i gezet. Nog even Eva naar bed brengen en het trouwpak aan. Ik besloot nog even snel de plannen te veranderen en Frank naar buiten te bonjouren. Beter licht, groter verrassingseffect. Dus zodoende. En nadat achter de deur nog even een paar schoenen werden aangedaan door Sarah, want met ging ze echt de trap niet af, was daar het moment. Hun moment. De liefde en emoties straalden er vanaf terwijl ondertussen de zon op de achtergrond doorbrak. Het perfecte toneel voor een herfstbruiloft in november.

Na de first look propten we onszelf in mijn Renault Clio voor een fotoshoot in het Julianapark. Waar we even moesten zoeken naar een goede locatie, want ongeveer iedere hondenbezitter uit Hoorn liep op dat moment in het park. En ondanks het mooie weer was het buiten de gebaande paden behoorlijk modderig. Na anderhalf uur gingen we weer richting huis vanuit daar reed ik naar de trouwlocatie en wachtte ik samen met de vrienden en familie van het bruidspaar op de trouwauto om vervolgens een prachtige ceremonie tegemoet te gaan.

Leveranciers:
Bruidsjurk: Mary's Bruidshuis
Pak: Schutz Mannenmode
Make-up bruid: Lianne Wester
Kapper bruidegom: Ricardo's Barbershop
Ringen: De Vries Juwelier
Taart: Van den Berg Banketbakkerij
Videograaf: Patrick Castenmiller
Ceremonie: Statenlogement
Receptie: De Nadorst

Delen: