JE KRIJGT EEN BROCHURE MET ALLES WAT JE MOET WETEN

Ik loos je door het fotografie gedeelte in makkelijke en heldere stappen. Geen stress alleen maar liefde en na de bruiloft de napret

Stap 04

Stap 03

Stap 02

Stap 01

de FOTO'S WORDEN GELEVERD

het fotograferen van jullie bruiloft

AANBETALING & CONTRACT TEKENEN

KENNISMAKINGS

GESPREK VIA ZOOM

Ik ben te boeken als jullie trouwfotograaf vanaf €1395 euro

Dit is inclusief 6 uur fotografie.

Twee uitgebreide gesprekken vooraf aan jullie bruiloft. Het kennismakingsgesprek en het detailgesprek

Minimaal 300 foto's in kleur en zwart-wit zorgvuldig bewerkt in mijn eigen stijl.

Een preview van 50 foto's in hoge resolutie in de week na jullie bruiloft

Een linnen trouwalbum van 15x15cm met 20 pagina's. Samengesteld door de fotograaf. Een upgrade is mogelijk.

Jullie eigen online galerij afgeschermt met wachtwoord om te delen met familie en vrienden

Een enthousiaste fotograaf met back-up als ze ziek is.

Inclusief reiskosten binnen Nederland, exclusief parkeerkosten

Wil je mij langer boeken? Laten we samen kijken wat het beste bij jullie dag en planning past. Uitgebreide informatie en toelichting vind je in de trouwbrochure die je kan aanvragen via onderstaand formulier.

CONTACTFORMULIER

Veelgestelde vragen

Krijg ik ook de raw bestanden?

Nee. De bewerkte bestanden zijn mijn eindproduct.

Ik wil niet in je portfolio kan dat?

Natuurlijk kan dat. Ik moet altijd rekening houden met het portretrecht en jullie privacy. Geef vooral even tijdens de shoot aan wat jullie wel en niet willen. Maar ik hoop natuurlijk dat ik wel beeld mag delen daar komen tenslotte nieuwe klanten op af.

Help! Wat als het regent?

Als we een shoot op een buitenlocatie hebben afgesproken kijken we even hoe hard het regent en of we echt moeten verplaatsen. Maar zoek voor jullie bruiloft altijd even een reserve binnenlocatie die we in de week van de bruiloft kunnen bellen en/of reserveren.

Maak je ook groepsfoto's?

Ja dit doe ik. Het is niet mijn favoriete onderdeel van de dag, maar wel essentieel. Want hoe dierbaar zijn de foto's met het hele gezin, je opa en oma etc.

Kan er ook een second shooter mee?

Dat kan. Ik heb een hele leuke en gezellige second shooter. Vraag vooral naar de mogelijkheden.