JE KRIJGT EEN BROCHURE MET ALLES WAT JE MOET WETEN

Ik loos je door het fotografie gedeelte in makkelijke en heldere stappen. Geen stress alleen maar liefde en na de bruiloft de napret

Stap 04

Stap 03

Stap 02

Stap 01

de FOTO'S WORDEN GELEVERD

het fotograferen van jullie bruiloft

AANBETALING & CONTRACT TEKENEN

KENNISMAKINGS

GESPREK VIA ZOOM

Ik ben te boeken als jullie trouwfotograaf vanaf €1395 euro

Dit is inclusief 6 uur fotografie.

Twee uitgebreide gesprekken vooraf aan jullie bruiloft. Het kennismakingsgesprek en het detailgesprek

Minimaal 300 foto's in kleur en zwart-wit zorgvuldig bewerkt in mijn eigen stijl.

Een preview van 50 foto's in hoge resolutie in de week na jullie bruiloft

Een linnen trouwalbum van 15x15cm met 20 pagina's. Samengesteld door de fotograaf. Een upgrade is mogelijk.

Jullie eigen online galerij afgeschermt met wachtwoord om te delen met familie en vrienden

Een enthousiaste fotograaf met back-up als ze ziek is.

Inclusief reiskosten binnen Nederland, exclusief parkeerkosten

Wil je mij langer boeken? Laten we samen kijken wat het beste bij jullie dag en planning past. Uitgebreide informatie en toelichting vind je in de trouwbrochure die je kan aanvragen via mijn contactformulier.

Veelgestelde vragen

Hoe lang doe je dit werk al?

Tijdens mijn zoektocht naar een bruidsfotograaf voor mijn eigen bruiloft in 2016 werd ik verliefd op het vak. Ik verdiepte me in de tak bruidsfotografie naast mijn studie Toegepaste Fotografie en Beeldcommunicatie en stond op een huwelijk voordat ik zelf was getrouwd. Lang verhaal kort. Ik begon dus in 2016 en het is ondertussen 2022. Ik heb al heel wat leuke bruiloften mogen doen. En na een pauze van twee jaar om te moederen ben ik nu weer volop aan de slag.

Hoeveel bruiloften doe je per jaar?

Ik streef naar een maximum van 20 bruiloften. Niet alleen omdat ik de kwaliteit van mijn werk wil waarborgen, maar daarnaast ook omdat ik moeder ben van twee kinderen en ik graag een beetje flexibel blijf.

Krijg ik ook de raw bestanden?

Nee. De bewerkte bestanden zijn mijn eindproduct.

Help! Wat als het regent?

Als we een shoot op een buitenlocatie hebben afgesproken kijken we even hoe hard het regent en of we echt moeten verplaatsen. Maar zoek voor jullie bruiloft altijd even een reserve binnenlocatie die we in de week van de bruiloft kunnen bellen en/of reserveren.

Kan er ook een second shooter mee?

Dat kan. Ik heb een hele leuke en gezellige second shooter. Vraag vooral naar de mogelijkheden.