GEZIN

De jaren verstrijken, de kinderen worden ouder en er is weinig beeldmateriaal van jullie als gezin. Dat kan, nee dat moet anders.

Een shoot begint vanaf 299 euro met 15 foto's op hoge resolutie en een prachtig linnen album samengesteld door de fotograaf.

03

02

01

Fotoshoot

vastleggen

aanvraag

Jullie datum is definitief na het betalen van de factuur voorafgaand aan de fotoshoot. Op de dag van de fotoshoot kom ik naar de afgesproken locatie. Na de shoot kunnen jullie de foto's verwachten binnen 2-4 weken in een online galerij.

Enthousiast na het lezen van de brochure dan plan ik graag een fotoshoot met jullie in. Ik adviseer tussen november en maart om de fotoshoot binnen te doen. Of buiten met genoeg laagjes kleding aan. Maar wachten tot de lente is ook geen enkel probleem.

Het begint met een mailtje. Hierin omschrijf je zo duidelijk mogelijk jullie wensen. Je krijgt binnen 48 uur een hele fijne brochure met informatie toegestuurd en het antwoord of er nog plek is.

CONTACFORMULIER

Veelgestelde vragen

Help! Wat als het regent?

Als we een shoot op een buitenlocatie hebben afgesproken kijken we even hoe hard het regent en of we echt moeten verplaatsen. Ik neem contact op met jullie als ik vind dat het onwerkbaar is. Dit ligt ook aan de shoot die je boekt. 😉

Wat moet ik aan?

In de informatiebrochure die je krijgt toegestuurd bij het eerste contact staat uitgebreid beschreven wat het beste werkt tijdens een fotoshoot. Daarnaast beschik ik over een garderobe waar jij gratis gebruik van mag maken als je een fotoshoot bij mij hebt geboekt. Hierin zitten prachtige jurken voor mama, maar ook heb ik prachtige accessoires voor tijdens een newbornshoot in mijn assortiment zitten.

Mijn kinderen werken niet mee wat nu?

Vaak is dit maar een korte periode tijdens de shoot, maar blijkt het echt onwerkbaar te zijn dan kappen we er gewoon mee en kijk ik of we genoeg beeld hebben of dat ik vrijblijvend nog een keer terugkom.

En neem genoeg snacks en warme kleding mee. Een shoot is bij mij gewoon 1 groot avontuur en weinig poseren. Dus vies worden mag.

Krijg ik ook de raw bestanden?

Nee. De bewerkte bestanden zijn mijn eindproduct.

Ik wil niet in je portfolio kan dat?

Natuurlijk kan dat. Ik moet altijd rekening houden met het portretrecht en jullie privacy. Geef vooral even tijdens de shoot aan wat jullie wel en niet willen. Maar ik hoop natuurlijk dat ik wel beeld mag delen daar komen tenslotte nieuwe klanten op af.