All i need is time

in your embrace

ZWANGERSCHAP & BABY

Zwanger of bevallen. Ik kom graag bij jullie thuis of op locatie om het bijzonder intieme nieuwe leven waarin jullie zijn gestapt te fotograferen.

Een shoot begint vanaf 299 euro met 15 foto's op hoge resolutie en een prachtig linnen album samengesteld door de fotograaf.

zacht babyhuidje

meer informatie

03

02

01

Fotoshoot

vastleggen

aanvraag

Jullie datum is definitief na het betalen van de factuur voorafgaand aan de fotoshoot. Op de dag van de fotoshoot kom ik naar de afgesproken locatie. Ik heb een kleine client closet voor mama met mooie jurken indien gewenst. Na de shoot kunnen jullie de foto's verwachten binnen 2-4 weken in een online galerij.

Enthousiast na het lezen van de brochure dan plan ik graag een fotoshoot met jullie in. Voor een zwangerschap is dit het moment tussen de 28 en 36 weken. Voor een shoot met jullie baby maakt mijn tijdlijn niet uit. Als je een echte newbornshoot wil raad ik wel aan deze binnen 6 weken na de geboorte te plannen.

Het begint met een mailtje. Hierin omschrijf je zo duidelijk mogelijk jullie wensen, maar vergeet ook niet je uitgerekende datum of de leeftijd van je baby te benoemen. Je krijgt binnen 48 uur een hele fijne brochure met informatie toegestuurd en het antwoord of er nog plek is.

Veelgestelde vragen

Help! Wat als het regent?

Als we een shoot op een buitenlocatie hebben afgesproken kijken we even hoe hard het regent en of we echt moeten verplaatsen. Ik neem contact op met jullie als ik vind dat het onwerkbaar is. Dit ligt ook aan de shoot die je boekt. 😉

Wat moet ik aan?

In de informatiebrochure die je krijgt toegestuurd bij het eerste contact staat uitgebreid beschreven wat het beste werkt tijdens een fotoshoot. Daarnaast beschik ik over een garderobe waar jij gratis gebruik van mag maken als je een fotoshoot bij mij hebt geboekt. Hierin zitten prachtige jurken voor mama, maar ook heb ik prachtige accessoires voor tijdens een newbornshoot in mijn assortiment zitten.

Mijn baby is ontroostbaar wat nu?

Vaak is dit maar een korte periode tijdens de shoot, maar blijkt het echt onwerkbaar te zijn dan kappen we er gewoon mee en kijk ik of we genoeg beeld hebben of dat ik vrijblijvend nog een keer terugkom.

Daarnaast is er bij mij alle tijd en ruimte voor voeden, verschonen en in slaap wiegen. Ik ga mee op het ritme van jullie kindje. Ik ben zelf moeder dus ik weet dat een baby altijd zijn eigen plan trekt.

Krijg ik ook de raw bestanden?

Nee. De bewerkte bestanden zijn mijn eindproduct.

Mag mijn partner mee op de foto?

Daar kan ik heel kort maar bondig ja op antwoorden. Niets is fijner als jullie leven samen vastleggen.